Connect2Cloud er et nyt brand under Sander Software, der samler hosting af IBM Connections.
Connect2Cloud logo

Intentionen er at gøre IBM Connections lettere tilgængelig for virksomheder. IBM Connections er et samarbejdsværktøj, der både kan håndtere fildeling, dokumentstyring, opgavestyring, projektrum og -styring, communities, blogs og mange andre ting.

‘IBM Connections er social software, når det er bedst. Det gør det nemmere for ansatte at samabejde med kolleger, samarbejdspartnere og kunder og derigennem få forretningen til at glide nemmere. Programmet kan tilgås fra mobile enheder – det understøtter i høj grad den måde, vi arbejder på her i 2014,’siger Rune Sander Hansen, der er seniorkonsulent og partner i Sander Software.

Han fortsætter: ’Med Connect2Cloud letter Sander Software adgangen til IBM Connections. Vi kan tilbyde adgang til IBM Connections, hvor virksomheden kun betaler service per bruger per måned frem for at skulle gennemføre et større it-projekt for at komme på. Da løsningen er en privat cloud-løsning, har virksomheden alle fordelene ved en cloud-løsning, samtidig med at de har frihed til at tilpasse den til deres udtryk og design. Løsningen kan skaleres, så det både passer til små og store virksomheder,’ siger Rune Sander Hansen.

Du kan møde Sander Software og høre meget mere om Connect2Cloud og ikke mindst IBM Connections d. 8. oktober 2014, hvor der er IBM BusinessConnect i Bella Center. Hvis du ikke kan vente til 8. oktober, er du altid velkommen til at ringe til Sander Software på 70 22 84 08.

Besøg vores nye site www.connect2cloud.com